Post by rekeltidillo on Mar 16, 2022 22:23:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za neskončne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Ronin: The Last Samurai 2022 version ▞▞▞
OPOMBA: skrinje nikoli ne dajo orožja!!! Povečajte stopnjo padca. Po nesreči sem razstavil svoj meč in sem obtičal brez ničesar že 2 meseca!!!Ne morem je igrati, samo naloži se na 70% in me vrže ven, zdi se, da je samo zame, ker so druge dobre ocene, vendar igre ne morem igrati nič, samo me vrže ven, morda je to dobra igra, vendar ne morem reči, ker ne znam igraj
Zabavna igra, ki temelji na spretnostih. Vendar, če ne dobite epskega ali višjega orožja, vam DPS ne bo dovolil, da se premaknete čez določene ravni. Igra ne daje orožja kot kapljice (vsaj zame do sedaj), tako da kljub temu, da sem v epski opremi razen orožja, ne morem nadaljevati. Nagrade za prijavo so tudi IZJEMNO znižane po prvem tednu. Žal zame ni dolgoročna igra.
Ronin: Samurai cuối cùng Hành động otxr
Ima potencial, vendar se preveč ponavlja. Ne moti me borbenih iger, toda ko moraš brusiti enake ravni, postane dolgočasno. P2W zagotovo.
Po 2. poglavju je težavnost tako visoka, da spretnost ni več dejavnik. Po tem se splača zmagati.
Dovolj zabavno, vendar kontrole niso delovale, zato morate plačati vnaprej.
Nekako zabavno, vendar morate plačati za zmago precej hitro. Stopnje padca artiklov so smešne. Možnost fuzije s predmeti je šala - večino časa ne uspe, in ko uspe, nikoli ne ustvari nič več vrednega od tistega, kar bi dobili s samo razrezom predmetov. Odličen primer zapravljenega potenciala.
Visoko plačano za igranje igre. Brez stalne porabe denarja ni napredka.
Ta igra je tako blizu temu, da bi bila res dobra, vendar sploh ni dosledna in je NEVERJETNO frustrirajoče, ko veste, da ste nekaj naredili pravilno, a se igra preprosto ne odzove. Zdi se, da ne gre za težavo, ki jo bomo obravnavali, tako da sem končal, zdaj je brez mojega telefona.V igri nisem prišel predaleč, toda od začetka igre sem moral še naprej uporabljati oživljanja samo, da sem ostal živ, in prvi šef je bil pretežak za začetnika, naredil je vsaj 78-91 škode na zadetek, ne vključno s hudimi napadi. Na splošno je igra plačana za zmago
Zdi se zelo zabavno.Igra se v resnici ne odziva na napad pariranja, ki ga lahko izvedete, ko je določen čas, je večinoma nedosleden in precej dobro uniči igro, ko pridete do določene točke v zgodbi.
Torej je igra v bistvu sekiro, vendar mobilna igra. Pravkar sem začel in moja glavna motnja je, kako je nivo strukturiran, vendar je zaradi velikega števila ljudi, ki tukaj pravijo, da se kasneje plača za zmago, težko želeti nadaljevati z igranjem. Dobra igra, samo spremenite kakovost življenja in bodite manj požrešni
Prednosti: lepa grafika in animacija, brez oglasov. Proti: napredovanje lika je zelo naključno. Napredek v igri doseže nemogočo raven. Sovražniki napadajo tri ali štiri naenkrat, zaradi česar je nemogoče braniti vse. Vaš lik se premika zelo počasi. Ne morete izbrati, s katerim sovražnikom se boste spopadli, zaradi česar ste pogosto ranljivi za najmočnejše napade. Sovražniki postanejo očitno močnejši in hitrejši, če imate vstajeni zvitek... Bolje bi bilo z enkratnim plačilom.
Ronin: The Last Samurai Akcija yga
Skoraj nikoli ne pišem kritik. To moraš poskusiti. Če vam je všeč izziv, je to vaša igra! To je neverjetno - to je roguelike, kontrole so fantastične, kaznuje te za napake, dejansko moraš biti pozoren na sovražnike, in orožja se vsa obnašajo drugače in isti model sovražnikov se obnaša bolj agresivno, ko napreduješ, kar te prisili v reagirati hitreje in drugače kot prejšnje stopnje. Zaenkrat mi je všeč.
Plačajte za igranje. Tako enostavno. Na pol spodobna grafika iger in igranje pametno, vendar samo 3 zvezdice, ker je treba plačati, da pridete kamor koli dlje od prvih nekaj razdelkov
To je zelo dobra igra. Pravkar sem začel. Težava je v tem, da sem po vadnici samo odigral eno tekmo in kar naprej zaostaja. Tudi po ponovnem zagonu igre ne morem igrati. Prosimo, da to težavo odpravite čim hitreje
Potrebuje veliko popravkov, števec bliskavice za pariranje blokov in prečkanje je treba popraviti. Blok preprosto ne blokira, ko ga veliko časa držim pritisnjenega, kar je tudi povezano s popolnim pariranjem, tudi po vadnicah in vadbi se še vedno počutim, kot da sem po sreči dobil števec flash. Napadel bi, ko piše, vendar ne bi delovalo, potem napadem neželeno pošto in deluje. Gibanje v igri je čudno, NPC-ji lahko skočijo nazaj, da pridobijo prostor in se izognejo, a vse, kar imamo, je počasen hod, ki ga volkovi zlahka ustavijo
Že nekaj časa nisem videl igre, ki bi bila tako dobra. Boj je preprost, vendar je še vedno zanimiv, zaradi katerega si želite nadaljevati z igranjem, da postanete boljši. Poleg tega je umetniški slog na zaslonu menija do umetniškega sloga v igri tako zadovoljiv. Resnično priporočam to igro vsakomur. Menim, da je razvijalec v to res vložil veliko dela. Super igra na splošno!
<a href=""></a>
Nenehno cilja na napačnega sovražnika, kar onemogoča kakršno koli strategijo. Sčasoma pride do tega, kako hitro lahko neželeno pošljete gumbe, ker je to vse, kar morate storiti za pariranje. Za napredek ne potrebujete nobenih veščin, le orodje pay2win.
Sledil sem vašim navodilom, spustil me je mimo zaslona za nalaganje, vendar je izbrisal moj celoten napredek.
Dobra igra hack n slash, ki zahteva nekaj časa za svoje napade in potrpežljivost. Težko je ciljati na sovražnike, če sta v neposredni bližini več kot 2. Japonski jezik skupaj z glasbo v ozadju je na mestu.
Ravnovesje težavnih verzov je nekako smešno. Igranje je prijetno, toda na tej točki sem več mesecev uporabljal racije, da bi en dan in se vrnil k napadom, nočem porabiti denarja za pridobitev, zato se je spremenilo v igro potrpežljivosti. Ima toliko potenciala. Škoda, da se zdi, da razvijalec ne skrbi.
Igra nenehno govori, da jo moram posodobiti, vendar ko grem v trgovino za igranje, ne prikaže nobenih posodobitev, zato ne morem igrati, razen če odstranim igro, vendar ne poskušam izgubiti vseh shranjenih podatkov
Osebno se mi zdi igra zabavna in zahtevna, vendar ne na pokvarjen način. Igra večinoma izziva vaš čas. Gre za to, da vzameš dmg, a hkrati ne jemlješ nobenega. Funkcija drže in vse druge funkcije pomagajo, da je igra uravnotežena, a hkrati zabavna. Predlagam, da ga preizkusite.
Ravni videza so nekoliko težke in mora biti bolj odprt svet. Veliko sprememb je treba narediti. Spremenim svojo oceno s 5 na 3. Vendar je to odlična igra in vse, množične posodobitve možnih razredov in nekaj drugih naborov ne bi mogli dodati igranju.
Resnično ne najdem ničesar za pritoževanje, kar je za mobilno igro redko. Predlagam, da pogledate v okno za protinapade, saj so neumni. Toda sčasoma je to zlahka klasika
Ronin: The Last Samurai Екшн ikxw
To je neverjetna igra, še posebej za tisto, ki je nastala leta 2021, naletel sem na toliko slabo narejenih preprostih iger. To je vizualno prijetno in vzbujajoče, ko igralci dejansko počnejo nekaj vrednega.
Ta igra je zabavna in enostavna za igranje. In všeč mi je, kako lahko dejansko izberete način boja in blokiranja
Boj je zabaven, plen je velikodušen, grafika je gladka, vendar se ne morem izogniti občutku, da bi bila boljša kot akcijska pustolovska igra namesto rokavice v areni.
Ronin: el Último Samurái Acción zxf
Precej uživam v tej igri, vendar vedno, ko poskušam naložiti videoposnetek, vedno prejemam sporočilo »Prišlo je do napake pri obdelavi zahteve« in ne dovoli, da bi kupil zaboje, ne da bi najprej poskusil naložiti video, zato sem m povsem po muhah karkoli pade za opremo.
piše, da je na voljo posodobitev in me vedno znova vrača v playstore, vendar ni posodobitve in ne morem igrati? 😡
Ena najboljših ustvarjenih borilnih iger, vendar potrebuje več možnosti za pridobitev plena.
Ena najboljših mobilnih iger, kar sem jih našel v zadnjem času. Zelo dobra mehanika in veliko stvari, ki zahtevajo prakso in spretnost za izvedbo in to cenim. Moje edino vprašanje je, kako za vraga lahko narediš škodo Yokaiju? Poskušal sem ga preživeti in se izogniti napadom in poskušal sem ga samo dokončno napadati in zdi se, da nič ne deluje
Zamuja po nedavnih posodobitvah. Lepo je preživeti čas. Mletje je nerazumno. Ustvarjalni so pri gledanju oglasov.
Dobra igra je zelo zabavna, vendar se zdi, kot da manjka resen napredek.
Res zabavna igra. Pleni, izravnava in izzivi. Igranje je gladko, grafika in prijetna. Edina stvar, ki bi jo dodal/spremenil, bi bil ločen aktivni gumb za pariranje/napad proti napadu aponantov.
Popravite svojo igro, nekaterim sovražnikom ne morete niti parirati, čeprav je čas popoln
Nova posodobitev res zamuja. Čeprav uporabljam wifi z visokohitrostno povezavo, se še naprej nalaga in obdeluje, ko unovči vse elemente dogodka. Prosimo, popravite to je na splošno dobro. ko pa dobiš 40 lvl zgoraj, postane težje in moraš porabiti preveč časa, da dobiš dovolj plena. že skoraj 1 mesec sem obtičal in tudi jaz sem plačal malo, ni dovolj, da bi prišel skozi raven
Obožujem to igro s strastjo, ko sem že po nekaj minutah že naredil svoj lik super močan. Všeč mi je, da lahko spremeniš tudi Ronina. Grafika in umetniški slog sta neverjetna. Kontrole so tudi zelo preproste in osnovne za prilagajanje. 5/5 Všeč mi je ta igra
To je zabavna igra. Potrebno je več ukrepanja, bitke postanejo odveč in dolgočasne. Posebne poteze trajajo predolgo, da se aktivirajo. še vedno igram. Upoštevajte nekaj predlogov teh ljudi in zaslužili boste več denarja. Hvala za kul igro!Sama igra je bila zabavna in tudi slog slikanja je zelo dober, vendar je težko priti na novo raven, če ne porabite časa, vendar lahko uporabite tudi denar, da jo premagate, vendar mislim, da bo to izgubilo zabavo to igro, zato jo ocenjujem s štirico, ker če nimaš časa, je zelo težko igrati.
Ronin: The Last Samurai Δράση nhjc
Igra čudovitega videza, igranje je tako zasvoji, ko se naučite, kako delujejo kontrolniki. Zdi se mi, kot da sem v pravem animeju o mečevalec.
Vidim privlačnost, vendar to ni zame, blok n napad ali kontra z odličnim umetniškim slogom, vendar se počutim ponavljajoče in nekako svobodno
Ne morem se niti boriti, ne da bi bil omamljen ali da bi dobil nezaželeno pošto general, ki je videti, kot da bi žoga ne priporočal
Po mesecih s 5 zvezdicami.. so dali v oblačila sistem za začasno barvanje, me je strah za prihodnost te igre. ... gotovinske grabe, kot je "sistem za ostrenje orožja" ... Nisem oboževalec sistema za barvanje.. me spominja na EA zgrabitev denarja. Nekako je pokvaril celotno igro/izkušnjo.
Proti bliskavica je neuporabna, ko vas zaganja več sovražnikov. Umetna inteligenca je že nekoliko nora s svojim dvojnim in trojnim združevanjem, zaradi česar je zadetek neizogiben. Oni of the Falling nightmare je takšna klovnovska fiesta boj, ta šef ima avro, ki nenehno poškoduje držo in se zelo hitro premika. To pomeni, da te bo nenehno udaril, medtem ko ne boš mogel storiti ničesar. Tudi ta igra se zelo ponavlja. Samo nenehno se bori z istimi nadležnimi sovražniki.
Koncept in umetnost sta odlična, toda napredek je grozljiv in cene so nore. Razvijalec je znižan na eno zvezdico in je požrešen in igra se ustavi v petem poglavju. Ampak brez skrbi, že danes si zagotovite svoj paket žetonov za ponovno zlaganje za petdeset dolarjev! Smešno. Še en dober koncept, ki ga je uničil pohlepni razvijalec.
Je veliko boljša kakovost kot veliko nejasnih mobilnih iger, vendar je zelo mlet.
Grafika 5 zvezdic. Igranje 5 zvezdic. Brez pojavnih oglasov samo, če potrebujete brezplačno skrinjo ali oživitev. Poštene cene za skrinjice in nadgradljive predmete. Enostaven za upravljanje, enostaven za učenje in zabavno igrati. Če bi lahko dal razvijalcem pošteno oceno, bi to dobil 10 zvezdic... Igra je tako dobra. Všeč mi je guóhuà na vsaki ravni, v katero vstopite, kar je bil popoln dotik te igre. Igra je precej zahtevna, vendar obstaja način vadbe, s katerim lahko izostrite svoje sposobnosti. Tukaj igra 10 zvezdic.
Zasvojenost!!😛😛🤩🤩 zabavno🤩🤩!! Uživam v različnih stilih boja s prilagajanjem orožja in oklepov. Lepo bi bilo, če bi naredili svoje posebne značilnosti (obraz, lasje, telo itd.) ....., vendar predvidevam, da bi to bilo v nadaljevanju te igre. 😁