Post by rekeltidillo on Mar 16, 2022 22:26:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код на необмежені гроші ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Дуже люблю Zepto та всі їхні ігри, і я завантажив більшість із них, але тепер щоразу, коли я відкриваю цю програму, вона виходить із ладу та закривається. Дуже розчарований. Я спробував видалити його та перевстановити, але це не спрацювало...
Без реклами без реклами без реклами!!!
Гра класна але всі рівні я вже пройшла дуже чекаю на оновлення
Огидна кількість реклами. Я розумію, як команда отримує гроші, але потрібен певний баланс між грою та рекламою.
Чудова гра , раджу всім
Ця гра дуже гарна і складна. Мені вона просто подобається.
Хороша графіка. Хороші головоломки
Гра цікава, але дуже складна...Іноді потрібні численні спроби, перш ніж зробити це правильно.
Багато реклами повністю руйнує гру. Але сама гра чудова
Раніше грали в першу на комп’ютері, дивно, що існує валюта, але так, більшість мобільних ігор, як правило, роблять це. Все ще мило <3
Навіщо енергії
Cut the Rope: Magic Puzles bak
Гра дійсно весела, але це більше реклама, ніж гра. Грати на рівні? AD! Запустити гру? AD! Перейти до меню? AD! Так що так... Як шкода, що навіть зептолаб пішов цим шляхом.
занадто багато оголошень, але принаймні вони швидкі. веселі та чарівні ігрові персонажі!
Найкраще перший рівень, потім він змушує вийти. Тепер він примусово закривається щоразу, коли я намагаюся його відкрити.
Це був хороший додаток і ставив йому 5 зірок, але моя гра завжди застрягла в розділі розробника риби, будь ласка, виправте проблему, крім цієї гри, фантастична
Як і всі, хто залишив відгук, гра вилітає після перших 2 рівнів. Я хотів побачити, куди піде з цього моменту гра, але, чесно кажучи, я відчуваю себе як дойну корову. Таке враження, що я вирішив не підписатися на них. Виправте свою гру, розробники.
Дивовижна гра! Те саме, що й інші перерізають мотузку, але більше змін, краща графіка тощо.
Реклама не дозволяє грати
Це хороша гра, мені дуже сподобалося, але реклами ...... занадто багато
Гра була такою веселою, перш ніж зламалася. Тепер я більше не можу його відкрити.😭 Виправте, будь ласка!
Cut the Rope: Magic Головоломки jfu
Забагато реклами. Я люблю гру, але через цю рекламу я її ненавиджу. Я втомився від гри в цю гру. Я рекомендую вам видалити деякі оголошення.
Cut the Rope: Magic Головоломки wgb
Мені подобається спадщина гри, тому я завантажую її ще раз, і те, що я бачу в грі, клацніть раз і двічі, і з’явиться реклама з періодом блокування 30 секунд. Я маю на увазі, що дуже багато завантажень, а кількість реклами занадто велика, щоб прийняти, що вам, хлопці, потрібно тримати обмежену кількість оголошень у своєму додатку.
Ех Справді нудно.
Не працює у мене швидкий збій
занадто багато реклами, миттєве видалення
Люди такі тупі щодо додань😪, просто якщо у вас є google play pass, немає спливаючих додавань, а всі речі, які коштують грошей, безкоштовні!! І це стосується мільйонів програм та ігор, у будь-якому випадку ця програма є найкращою‼
Cut the Rope: Magic Sestavljanke carx
Я втомився від цієї гри, занадто багато реклами на шляху..
Гра настільки жовта, що я відчуваю гарний настрій
Хороша, але багато реклами
Ini game sebenernya asik buat membunuh waktu Tapi terlalu banyak iklan dan sering Bikin jengkel jadinya di uninstall deh
Це хороша гра, але я застряг у розділі, коли намагаюся відкрити перший рівень цієї глави, екран мого телефону стає білим, і нічого не відбувається. Будь ласка, зробіть щось, це гарна гра, і я не хочу її видаляти
Так, це дуже хороша гра. Хороша графіка та дизайн. Крута магія і гарний звук.
ЯКЩО ВИ ВИЩУЛИТЕ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПАНЕЛЬ, Я ОЦІНУ ЦЬОМУ НА 5!!
<a href=""></a>
Хороша гра, зіпсована енергетичною системою та рекламою
Ваааааааааа забагато реклами і дуже довга.
Диже круть
Добре, але занадто багато реклами
чудова гра, але чи існує гра my om nom pet. Я дуже сумую за цією грою, тому що я мав цю гру раніше. Дякую. Але все одно дуже люблю гру. Тільки що отримав її сьогодні.